Obrolan:Lolong

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sarat Artikel Taratas

  • Artikel anyar - Yes check.svg 
  • Minimal 100 kecap - Yes check.svg 
  • Rujukan dina unggal kalimah - Yes check.svg 
  • Minimal 2 rujukan - Yes check.svg 
  • Gambar - Yes check.svg 
  • Wikifisasi - Yes check.svg 
  • Interwiki - Yes check.svg 
  • Kategori - Yes check.svg 

Catetan

  1. Kekecapan nu kedah diropéa diantawisna: kulantaran kedahna ku lantaran, timimiti kedahna ti mimiti, tikudrat kedahna ti kudrat, kualatan kedahna ku alatan, kulantaran kedahna ku lantaran, juta kedahna yuta, kulantaran kedahna ku lantaran.
  2. Saatos "Dina sababaraha kaayaan" diwuwuhan koma (,) teras saatos "Dina sababaraha kajadian" diwuwuhan koma (,) ogé. Jeung saatos kecap "kakandungan" ogé diwuwuhan tanda koma (,).

Mung sakitu waé Kang @Dinototosugiarto. Hatur nuhun --Uchup19 (SAB17)  24 Séptémber 2017 08.30 (UTC)

Haturan kang @Uchup19. Hoyong diparios deui. --Dinototosugiarto (sawala) 25 Séptémber 2017 08.03 (UTC)

Artikel sah[édit sumber]

Yes check.svg artikel sah--Uchup19 (SAB17)  25 Séptémber 2017 11.35 (UTC)