Obrolan:Munara Pétronas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Menara basa Sundana sanes "munara"? Atanapi "manara" oge tiasa? --Tedi (sawala) 31 Oktober 2014 03.35 (UTC)