Obrolan:Piala Dunia FIFA 2010

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Update artikel[édit sumber]

Naha artikel ieu henteu di-update/dianyaran deui? Nepi ka Piala Dunia 2010-na geus rengse ayeuna ge masih keneh kosong hasil pertandinganana. Padahal, artikel ieu teh kaasup penting. Punten ka saha wae anggota Wikipedia Sunda pikeun merhatikeun ieu artikel. --Maung Bandung (sawala) 06:09, 15 Juli 2010 (UTC)

Kumaha lamun anjeun mantuan ngalengkepanana? Sumawona henteu loba nu nulis aktip di Wikipedia Basa Sunda, anu resep jeung artikel maén bal. Naval Scene (sawala) 08:32, 15 Juli 2010 (UTC)