Obrolan:Pupuk

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Punten kang.. definisi anu ka hiji mah pami teu lepat atos rada heubeul.. margi tos aya pupuk anu dipasihkeun langsung kana pepelakana.. pami nu kadua mah tos leres tah.. Sopianwar (sawala) 9 Maret 2016 12.04 (UTC)

rupina mah gning tos aya artikel ngeunaan pupuk téh, kedah dihijikeun artikelna.--Yusup_Ramdani  9 Maret 2016 23.35 (UTC)