Obrolan:Rakit

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

I'tikaf Wiki[édit sumber]

Sarat Artikel Taratas

  • Artikel anyar - OK
  • Minimal 100 kecap - OK
  • Rujukan dina unggal kalimah - OK
  • Minimal 2 rujukan - OK
  • Gambar - OK pisan
  • Wikifisasi - Ok cukup, tapi alusna diimeutan nu kirana bisa diwikifisasi
  • Interwiki - OK aya
  • Kategori - OK

Catetan

  • yaéta --> nyaéta
  • tibaheula --> ti baheula
  • sa rakit --> sarakit
  • sumatra --> Sumatra
  • rakyat éta tempat --> rahayat di éta tempat
  • daerah --> daérah
  • nyingket --> nyingget
  • waktu na --> waktuna
  • tileuweung --> ti leuweung
  • tiwangkid --> ti wangkid
  • dijejerkeun --> dijéjérkeun (?)
  • ogeé --> ogé
  • diolah (?)

Kitu heula kang, mangga diéditan deui saalit.--Uchup19 (SAB17)  8 Juni 2017 16.25 (UTC)

Haturan kang @Uchup19, hoyong dipangmarioskeun deui, Nuhun ----Dinototosugiarto (sawala) 10 Juni 2017 08.30 (UTC)

Artikel sah[édit sumber]

Yes check.svg artikel sah--Uchup19 (SAB17)  10 Juni 2017 11.33 (UTC)