Obrolan:Ramatloka

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kang, kumaha upami istilah website, pola basa urangna pan site + web, ditarjamahkeunana janten loka ramat (sami sareng situs web). Ramatloka mah raraosan tibalik. Pon kitu deui sareng webpage, tarjamahanana kumaha upami janten kaca ramat. Sarengna deui, di urang mah pan dua kecap teh tara dihijikeun, teu sapertos dina basa Inggris. Diantos pamendakna. Nuhun --Tedi (sawala) 02:30, 7 Séptémber 2008 (UTC)