Obrolan:Regis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Punten kang Dino... sanés nami regis mah anggéan dina basa indo sareng jawa nya.. Sopianwar (sawala) 4 Agustus 2016 12.00 (UTC)

Mangga kang Sopianwar.. Muhun kawitnamah nganggo judul génggéhék éta téh, kumargi ninggal di Tepas sunda/sato Sunda/lauk mendakan tutumbu ka regis/génggéhék (Mystacoleucus marginatus) nya ditumbbukeun waé kadinya panginten sami keneh maksadna. Pami henteu nya urang robih deui waé.
Nuhun :) Dinototosugiarto (sawala) 6 Agustus 2016 00.53 (UTC)