Obrolan:Sistem

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Punten pisan, kumaha pami ieu artikel judulna dirobih waé janten Sistem, kumargi artikel sistem anu saméméhna teu aya eusian? Atanapi kumaha saéna? Nuhun.. A.R Dipusparaga (sawala) 24 Januari 2015 14.28 (UTC)