Obrolan:Sukataris, Karangtengah, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

tingal di Sukasari, Karangtengah, Cianjur, interwikina sami ka hiji artikel di id:Sukasari, Karangtengah, Cianjur ? --° kang iwan ° 08:28, 16 Désémber 2006 (UTC)

Tos OK --Tedi 09:05, 16 Désémber 2006 (UTC)