Sukataris, Karangtengah, Cianjur

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Désa  Sukataris
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Cianjur
Kacamatan Karangtengah

Sukataris nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Karangtengah, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg