Karangtengah, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Karangtengah

Peta lokasi Kacamatan Karangtengah
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Cianjur
Camat
Lega 48,52 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 139.709 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan jiwa/km²
Kalurahan/désa 16


Karangtengah nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Kalér Kacamatan Mandé
Kidul Kacamatan Cilaku
Kulon Kacamatan Cianjur
Wétan Kacamatan Sukaluyu

Kalurahan/Désa[édit | édit sumber]

  • Kalurahan/Désa Babakancaringin (Kodepos : 43281)
  • Kalurahan/Désa Bojong (Kodepos : 43281)
  • Kalurahan/Désa Ciherang (Kodepos : 43281)
  • Kalurahan/Désa Hegarmanah (Kodepos : 43281)
  • Kalurahan/Désa Langensari (Kodepos : 43281)
  • Kalurahan/Désa Maleber (Kodepos : 43281)
  • Kalurahan/Désa Sabandar (Kodepos : 43281)
  • Kalurahan/Désa Sindangasih (Kodepos : 43281)
  • Kalurahan/Désa Sindanglaka (Kodepos : 43281)
  • Kalurahan/Désa Sukajadi (Kodepos : 43281)
  • Kalurahan/Désa Suka manah (Kodepos : 43281)
  • Kalurahan/Désa Sukamantri (Kodepos : 43281)
  • Kalurahan/Désa Sukamulya (Kodepos : 43281)
  • Kelurahan/Désa Sukasarana (Kodepos : 43281)
  • Kelurahan/Désa Sukasari (Kodepos : 43281)
  • Kelurahan/Désa Sukataris (Kodepos : 43281)

Transportasi[édit | édit sumber]

Sumber Rujukan[édit | édit sumber]

  1. (id)Daftar Kelurahan di Karang Tengah diakses 4 Agustus 2015
  2. (id)Situs Resmi Kabupaten Cianjur diakses 4 Agustus 2015


 t·s·é 

Kabupatén Cianjur, Jawa Barat

Lambang Cianjur.jpg

Kacamatan: Agrabinta | Bojongpicung | Campaka | Campaka Mulya | Cianjur | Cibeber | Cibinong | Cidaun | Cijati | Cikadu | Cikalong Kulon | Cilaku | Cipanas | Ciranjang | Cugenang | Gékbrong | Kadupandak | Karangtengah | Lélés | Mandé | Naringgul | Pacét | Pagelaran | Sindangbarang | Sukaluyu | Sukanagara | Sukaresmi | Takokak | Tanggeung | Warungkondang



Nuvola filesystems folder home.png