Karangtengah, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Karangtengah
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténCianjur
Lega48,52 Kilométer pasagi
Pangeusi139.709 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetanjiwa/km²
Kode Kemendagri32.03.07
Désa/kalurahan16

Karangtengah nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Kalér Kacamatan Mandé
Kidul Kacamatan Cilaku
Kulon Kacamatan Cianjur
Wétan Kacamatan Sukaluyu

Kalurahan/Désa[édit | édit sumber]

  • Kalurahan/Désa Babakancaringin (Kodepos : 43281)
  • Kalurahan/Désa Bojong (Kodepos : 43281)
  • Kalurahan/Désa Ciherang (Kodepos : 43281)
  • Kalurahan/Désa Hegarmanah (Kodepos : 43281)
  • Kalurahan/Désa Langensari (Kodepos : 43281)
  • Kalurahan/Désa Maleber (Kodepos : 43281)
  • Kalurahan/Désa Sabandar (Kodepos : 43281)
  • Kalurahan/Désa Sindangasih (Kodepos : 43281)
  • Kalurahan/Désa Sindanglaka (Kodepos : 43281)
  • Kalurahan/Désa Sukajadi (Kodepos : 43281)
  • Kalurahan/Désa Suka manah (Kodepos : 43281)
  • Kalurahan/Désa Sukamantri (Kodepos : 43281)
  • Kalurahan/Désa Sukamulya (Kodepos : 43281)
  • Kelurahan/Désa Sukasarana (Kodepos : 43281)
  • Kelurahan/Désa Sukasari (Kodepos : 43281)
  • Kelurahan/Désa Sukataris (Kodepos : 43281)

Transportasi[édit | édit sumber]

Sumber Rujukan[édit | édit sumber]

  1. (id)Daftar Kelurahan di Karang Tengah diakses 4 Agustus 2015
  2. (id)Situs Resmi Kabupaten Cianjur diakses 4 Agustus 2015