Lompat ke isi

Mandé, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Mandé
Peta
Peta lokasi Kacamatan Mandé
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
Lega98,79 kilométer pasagi
Pangeusi72.390 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.03.08

Mandé nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Geografis[édit | édit sumber]

Administratif[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]