Babakankarét, Cianjur, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Babakankarét
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanCianjur

Babakankarét nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cianjur, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg