Obrolan:Suung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ieu artikel sigana leuwih luyu disimpen dina artikel asalna nyaéta "Supa", ku sabab istilah "Supa suung" jeung "Supa lémbér", anu istilah dasarna tina "Supa". Jadi "Suung" téh sakuduna aya dina kategori "Supa". --ilhamkang (sawala) 3 Méi 2015 12.47 (UTC)