Obrolan:Tanjungsari, Sumedang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kurang lengkep[édit sumber]

Ieu artikel teh masih keneh kurang jeung singket eusina. Padahal, loba kaunggulan-kaunggulan Tanjungsari anu bisa diangkat di Wikipedia Sunda. --Maung Bandung (sawala) 06:43, 28 Juli 2010 (UTC)