Obrolan citakan:Kac-2

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Citakan teu nambihan kategori langsung, upami bade nambihan kategori, tambihan kategori di citakan nu dituju langsung -- ° kang iwan ° 07:40, 11 Séptémber 2006 (UTC)

ngajagi bilih aya nu iséng, urang konci ku nu ngédit anon ? (ieu citakan seueur pisan patalina saréng kacamatan) --° kang iwan ° 12:09, 8 Oktober 2006 (UTC)

Mangga, soalna dina citakan nu ngaggona, teu ngangge subst, supados gampil ngalereskeun nami2 tempatna. --tedi 12:13, 8 Oktober 2006 (UTC)