Obrolan citakan:Wewengkon jeung babagéan administratif di Jepang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
  • Ngarujuk kana alihbasa janten Préféktur di Jepang, kumaha upami mendakan prefectures, urang alihbasakeun janten préféktur sadayana? Sedengkeun regions dijantenkeun wewengkon sadaya. Ku kituna, artikel-artikel anu tod didamel ngangge kecap-kecap prefecture atanapi regions, kedah dialihkeun. --tedi 01:12, 17 Séptémber 2006 (UTC)
  • masih bingung, ningali nu di obrolkeun kang Budhi di sawalana sareung Kang Kandar ngeunaan prefecture , upami tiasamah langsung di alih basa ka sunda . -- ° kang iwan ° 01:33, 17 Séptémber 2006 (UTC)
  • Janten, kedah konsensus sadayana heula nya, naha nganggo perfektur, perféktur, prefektur, préféktur atanapi malahan mah ngangge alihbasa ka nu umum di urang, propinsi kitu? Tapi sigana, mana diistilahkeun sejen oge, henteu sami panginten nya. Nu jelas, ari basa Inggris teuing mah, prefectures sigana teh kedah digentos nya. . --tedi 01:56, 17 Séptémber 2006 (UTC)
  • Teunanaoun ari kitumah,satuju baé. bilih weh janteun damel duakali .. hehe -- ° kang iwan ° 02:09, 17 Séptémber 2006 (UTC)