Obrolan pamaké:Albertus Aditya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké Albertus Aditya ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Keur tawis leungeun dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tidak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?

Tedi 09:25, 28 Juli 2008 (UTC)


Salam[édit sumber]

Salam kang,
Kanggo pangdeudeulna kanggé Citakan:internet-stub panginten badé dilarapkeun kana sadaya atrikel ngeunaan TLD, pamugi sapukeun.
Hatur nuhun!--Yusup_Ramdani  8 Juli 2015 10.48 (UTC)