Obrolan pamaké:Korg

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké Korg ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Keur tawis leungeun dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tidak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?

Mikhailov Kusserow (sawala) 09:10, 13 Agustus 2008 (UTC)


> Talk page

request[édit sumber]

Hello. I`m User of Polish Wikipedia. I collect word "sugar" in different languages and now I`ve got more than 230 counterparts of this word but I can`t to find "sugar" in Sunda language so can you send me what`s called "sugar" in Sunda language. Please send me to my discussion in Polish Wikipedia or send me mail: szoltys@o2.pl

Thank you very much!

Happy New Year 2006!

83.22.240.201 09:14, 31 Désémber 2005 (UTC)