Obrolan pamaké:Kusyadi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké Kusyadi ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Keur tawis leungeun dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?

Tedi 14:52, 16 Pébruari 2007 (UTC)


Bandung Kulon[édit sumber]

Kang Kusyadi, kumaha damang? Wilujeng tepang ah. Punten Kang, ku ayana Kabupatén Bandung Kulonnu mangupikeun kabupaten enggal di Jawa Kulon, tangtosna ngirangan kacamatan di Kabupatén Bandung panginten. Ku kituna, nyuhunkeun sakantenan dilereskeun wae Kabupatén Bandung heubeulna Kang. Hatur nuhun --Tedi 23:29, 5 Désémber 2007 (UTC)

Wah, perkawis sumputkeun nu nyengsol, sanes margi perobihan Kang Kusyadi, kajantenan dina Internet Explorer wungkul rupina, da dina Mozilla Firefox mah sae geuning, teu sawios-wios. Kaleresan abdi seringna ngangge Forefox janten teu patos kabireungeuh. Kin mudah-mudahan kapendak solusina --Tedi 16:49, 6 Désémber 2007 (UTC)

Cobi dicek deui, katingalina mah tos leres --Tedi 17:31, 6 Désémber 2007 (UTC)


Simkuring Sujalma, ngahaturkeun nuhun pisan kana bantosan ti saha wae, kangge kaeuyeuban peperenian nu aya di urang, ka Kang Kusyadi, simkuring sakadugana mosting artikel teh , kecap-kecap sareng istilah anu a yadi wiki sunda kanyataan nana kangge simkuring langkung hese masi seuseur anu can kahartos, enya ge simkuring urang Sunda, malah mandar aya anu langkung ahli teras masihan koreksi saperyogina, sareng oge sakedik "ngarangsang" kanu sanes supados pada ngadukung ulubiung sabilulungan dina ngeusian kalengkepan peperenian kasundaan ieu, baktos, rahayu...