Obrolan pamaké:MF-Warburg

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

m:User talk:MF-Warburg

su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.