Obrolan pamaké:Purbo T

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké Purbo T ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Keur tawis leungeun dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tidak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?


Mikhailov Kusserow (sawala) 02:10, 16 Pébruari 2009 (UTC)


Redirectltr.pngUser Talk:Purodha

Redirectltr.pngksh:Medmaacher Klaaf:Purodha

Your account will be renamed[édit sumber]

20 Maret 2015 08.22 (UTC)