Ola Nori, Botomuzoi, Nias

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Ola Nori
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias
KacamatanBotomuzoi

Ola Nori nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Botomuzoi, Kabupatén Nias, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Botomuzoi, Nias


Gnome-home.svg