Oladano, Idanogawo, Nias

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Oladano
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias
KacamatanIdanogawo

Oladano nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Idanogawo, Kabupatén Nias, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Idanogawo, Nias


Gnome-home.svg