Olak Kemang, Danau Teluk, Jambi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Olak Kemang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KotaJambi
KacamatanDanau Teluk

Olak Kemang nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Danau Teluk, Kota Jambi, Propinsi Jambi, Indonésia.

Citakan:Danau Teluk, Jambi


Gnome-home.svg