Olak Kemang, Maro Sebo Ulu, Batanghari

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Olak Kemang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténBatanghari
KacamatanMaro Sebo Ulu

Olak Kemang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Maro Sebo Ulu, Kabupatén Batanghari, Propinsi Jambi, Indonésia.

Citakan:Maro Sebo Ulu, Batanghari


Gnome-home.svg