Olayama, Huruna, Nias Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Olayama
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanHuruna

Olayama nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Huruna, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Huruna, Nias Kidul


Gnome-home.svg