Ombolata Sawo, Sawo, Nias Kalér

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Ombolata Sawo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kalér
KacamatanSawo

Ombolata Sawo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sawo, Kabupatén Nias Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Sawo, Nias Kalér


Gnome-home.svg