Ombur, Silaen, Toba Samosir

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Ombur
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténToba Samosir
KacamatanSilaen

Ombur nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Silaen, Kabupatén Toba Samosir, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Silaen, Toba Samosir


Gnome-home.svg