Onan Ganjang, Humbang Hasundutan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Onan Ganjang

Peta lokasi Kacamatan Onan Ganjang
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Humbang Hasundutan
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Onan Ganjang nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Humbang Hasundutan, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Humbang Hasundutan Citakan:Onan Ganjang, Humbang Hasundutan


Nuvola filesystems folder home.png