Ono Harjo, Terbanggi Besar, Lampung Tengah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Ono Harjo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Tengah
KacamatanTerbanggi Besar

Ono Harjo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Terbanggi Besar, Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Terbanggi Besar, Lampung Tengah


Gnome-home.svg