Ononamolo I Bot, Hiliduho, Nias

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Ononamolo I Bot
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias
KacamatanHiliduho

Ononamolo I Bot nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Hiliduho, Kabupatén Nias, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Hiliduho, Nias


Gnome-home.svg