Ononazara, Tugala Oyo, Nias Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Ononazara
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kalér
KacamatanTugala Oyo

Ononazara nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Tugala Oyo, Kabupatén Nias Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Tugala Oyo, Nias Kalér


Gnome-home.svg