Opick

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh


Aunur Rofiq Lil Firdaus atawa Opick (lahir di Jember, Jawa Wétan, 16 Maret 1974, umur 36 warsih) nyaéta panyanyi sarta panyipta lagu Islami anu asalna ti Indonésia.


Nulis.jpg