Opick

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Aunur Rofiq Lil Firdaus atawa Opick (lahir di Jember, Jawa Wétan, 16 Maret 1974, umur 43 warsih) nyaéta panyanyi sarta panyipta lagu Islami anu asalna ti Indonésia.


Nulis.jpg