Opieun

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Borondong jagong mangrupa salah sahiji contoh opieun.

Opieun (Basa Inggris: snack) nyaéta istilah pikeun kadaharan anu lain mangrupa menu utama. Kadaharan anu dianggap opieun nyaéta kadaharan pikeun ngaleungitkeun rasa lapar pikeun saheulaanan, sarta méré saeutik tanaga pikeun awak, atawa anu didahar pikeun ngasaan rasana.


Nulis.jpg