Optimasi Mesin Paneang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh


Optimisasi mesin panéang (bahasa Inggris: Search Engine Optimization, biasa disingkat Séo) nyaéta rarangken prosés anu dilakukeun secara sistematis yanu tujuana ningkatkeun volume jeung kualitas trafik kunjungan kana mesin panéang ka situs web nu tangtu anu ngamangfaatkeun mekanisme gawé atawa algoritma mesin panéang. Tujuan tina SEO nyaéta nempatkeun hiji situs web pikeun posisi pangluhurna, atawa sahenteuna halaman mimiti tina panéangan berdasarkeun kata konci tegesna anu ditargetkeun. Logisna, situs web anu anu nempatan posisi pangluhurna mibanda peluang leuwih gede pikeun menang pangunjung.

Sajalan jeung beuki berkembangna pemangfaatan jaringan internét nu jadi media bisnis, kabutuhan tina Séo ogé beuki nigkat. Nempatan dina posisi pangluhurna hasil panéangan bakal ningkatkeun peluang pangusahaan pemasaran berbasis web pikeun menangkeun pelanggan anyar. Peluang ieu dimangfaatkeun sajumlah pihak anu nawarkeun jasa optimisasi mesin panéang anu mibanda basis usaha dina Internet.


Nulis.jpg