Orahili Badalu, Mandrehe Barat, Nias Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Orahili Badalu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kulon
KacamatanMandrehe Barat

Orahili Badalu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Mandrehe Barat, Kabupatén Nias Kulon, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Mandrehe Barat, Nias Kulon


Gnome-home.svg