Orange Marmalade

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Citakan:Infobox manhwa

Orange Marmalade (Hangul: 오렌지 마말레이드) nyaéta manhwa series ti Koréa Kidul nu ditulis jeung diilustrasikeun ku Seok Woo. Ieu webtoon ogé diadaptasi maké ngaran nu sarua ka jero TV series dina taun 2015.