Orchialgia

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Orchialgia nyaéta nyeri ronis dina testikel atawa kanjut nu ilaharna karek cageur sanggeus leuwih ti tiu bulan. Orchalgia bisa disababkeun ku ayana tatu, bedah, kangker atawa testicular torsion. Orchialgia bisa jadi mangrupa komplikai anggeus vasektomi.

Tempo oge[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Rod of asclepius.png