Paciwit-ciwit lutung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Paciwit-ciwit lutung nyaéta kaulinan bari kakawihan jeung paciwit-ciwit leungeun nuturkeun paréntah kawih

Palaturan[édit | édit sumber]

Kawihna kieu: "Paciwit-ciwit lutung, si lutung pindah Ka tungtung" pindahkeun panangan nu asalna dihandap ka tungtung (seja diserat)


Arjuna Wayang.jpg


Nulis.jpg