Padalarang, Bandung Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Padalarang
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténBandung Kulon
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Désa/kalurahan-

Padalarang nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung Kulon, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Padalarang mangrupakeun salahsahiji kacamatan anu stratégis, kusabab Padalarang boga gerbang tol sareng Stasion anu bisa ngamudahkeun masyarakat kaluar asup ti kacamatan Padalarang.