Padalarang, Bandung Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Padalarang

Peta lokasi Kacamatan Padalarang
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung Kulon
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Padalarang nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung Kulon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Padalarang mangrupakeun salahsahiji kacamatan anu stratégis, kusabab Padalarang boga gerbang tol sareng Stasion anu bisa ngamudahkeun masyarakat kaluar asup ti kacamatan Padalarang,




Nuvola filesystems folder home.png