Padang Bulan, Medan Baru, Medan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Padang Bulan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaMedan
KacamatanMedan Baru

Padang Bulan nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Medan Baru, Kota Medan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Medan Baru, Medan


Gnome-home.svg