Padang Mandailing Garugur, Saipar Dolok Hole, Tapanuli Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Padang Mandailing Garugur
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kidul
KacamatanSaipar Dolok Hole

Padang Mandailing Garugur nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Saipar Dolok Hole, Kabupatén Tapanuli Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Saipar Dolok Hole, Tapanuli Kidul


Gnome-home.svg