Saipar Dolok Hole, Tapanuli Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Saipar Dolok Hole
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kidul
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.03.05
Désa/kalurahan-

Saipar Dolok Hole nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tapanuli Kidul, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Tapanuli Kidul Citakan:Saipar Dolok Hole, Tapanuli Kidul