Paeh di Popotongan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paeh di Popotongan  
PanulisM.K. Hardjakoesoema
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Nu medalkeunBale Poestaka
Kaping dimedalkeun1932

Paeh di Popotongan (éjahan heubeul: Paeh di Popotongan) nyaéta buku nu ditulis ku basa Sunda karya M.K. Hardjakoesoema. Ieu buku munggaran medal taun 1932 dina wangun citak ku penerbit Bale Poestaka di Batavia.


Nulis.jpg