Pagagan Julu I, Sumbul, Dairi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Pagagan Julu I
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténDairi
KacamatanSumbul

Pagagan Julu I nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Sumbul, Kabupatén Dairi, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Sumbul, Dairi


Gnome-home.svg