Pagagan Julu III, Sumbul, Dairi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Pagagan Julu III
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténDairi
KacamatanSumbul

Pagagan Julu III nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sumbul, Kabupatén Dairi, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Sumbul, Dairi


Gnome-home.svg