Pagar Alam Ulu Belu, Ulu Belu, Tanggamus

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Pagar Alam Ulu Belu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTanggamus
KacamatanUlu Belu

Pagar Alam Ulu Belu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Ulu Belu, Kabupatén Tanggamus, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Ulu Belu, Tanggamus


Gnome-home.svg