Pagar Dewa, Pagar Dewa, Tulang Bawang Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Pagar Dewa
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTulang Bawang Kulon
KacamatanPagar Dewa

Pagar Dewa nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pagar Dewa, Kabupatén Tulang Bawang Kulon, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Pagar Dewa, Tulang Bawang Kulon


Gnome-home.svg