Pageraji, Cilongok, Banyumas

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Pageraji
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanCilongok

Pageraji nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Cilongok, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg